Restorant Epidamn

Ushqim që ju inspiron

Nëse do të keni një drekë biznesi, darkë romantike me qirinj ose thjesht një pije pas një dite të zënë, Restoranti Epidamn gjithmonë do t'i plotësojë nevojat tuaja. Mos hezitoni të rezervoni një tryezë dhe mbrëmja juaj do të shndërrohet në një udhëtim të vërtetë kënaqësie, duke zbuluar një mënyrë të re të interpretimit të traditave kuzhinare të një rajoni që është një nga më të pasurit në shije dhe receta.

Restorant Epidamn

Ushqim që ju inspiron

Nëse do të keni një drekë biznesi, darkë romantike me qirinj ose thjesht një pije pas një dite të zënë, Restoranti Epidamn gjithmonë do t'i plotësojë nevojat tuaja. Mos hezitoni të rezervoni një tryezë dhe mbrëmja juaj do të shndërrohet në një udhëtim të vërtetë kënaqësie, duke zbuluar një mënyrë të re të interpretimit të traditave kuzhinare të një rajoni që është një nga më të pasurit në shije dhe receta.

RELAX

Ne jemi të vendosur në Sarandë. Në restorantin tonë ju do të gjeni një kombinim të kuzhinës mesdhetare dhe tradicionale. Stafi ynë profesional do t'ju shërbejë me profesionalizëm dhe ndihmë për gjithçka që ju nevojitet. Ju mund të shijoni gatimet me verën tuaj të preferuar.

RELAX

Ne jemi të vendosur në Sarandë. Në restorantin tonë ju do të gjeni një kombinim të kuzhinës mesdhetare dhe tradicionale. Stafi ynë profesional do t'ju shërbejë me profesionalizëm dhe ndihmë për gjithçka që ju nevojitet.