Ju Sillni Festën

Ne Sjellim Pijet.

Rooftop vjen gjallë në mbrëmje me muzikë të zgjedhur, parti verore dhe mysafirë të veçantë. Relax gjatë ditës nga muzika që luhet ekskluzivisht nga DJ-ja jonë. Shumëllojshmëri zgjedhjesh, shërbim të shpejtë dhe një mjedis relaksues për një pushim të qetë. Ne jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj .

KOKTEJ

USHQIM